dissabte, 18 de febrer del 2012

Núria Ventura: “El PSC ha de tornar a ser un instrument útil per transformar la nostra societat”

La diputada i portaveu a l'Ajuntament d'Ulldecona presenta la candidatura a primera secretària del PSC de l'Ebre en un acte a Mas de Barberans

Núria Ventura, diputada i portaveu del grup municipal a l'Ajuntament d'Ulldecona, ha presentat avui la seva candidatura a primera secretària del PSC de l'Ebre en un acte obert als militants a Mas de Barberans i acompanyada per l'alcalde d'aquest municipi, on els socialistes governen des del 1979. “Després d'una reflexió personal i col·lectiva crec que sóc capaç d'oferir al partit tot el que he après al llarg dels darrers anys per tal de renovar les nostres esctructurers, per dinamitzar els nostres òrgans de direcció, des del convenciment que si canviem el funcionament del nostre partit i l'obrim anirem recuperant a poc a poc la confiança dels ciutadans i ciutadanes”.

Ventura ha ofert als companys del partit el seu compromís i voluntat de treball per encarar el futur. “El PSC ha de tornar a ser un instrument útil per transformar la societat en què vivim i això ho hem de començar a fer des dels nostres pobles, des dels nostres barris i des de les diferents entitats, associacions i col·lectius que tenim més a prop”.

Quant als principals objectius, considera clau donar al consell de federació, com a màxim òrgan del partit entre congressos, “el rang que es mereix”, fent-lo més ampli, més participatiu i amb més debat “per marcar les estratègies de futur per al nostre territori”. També ha fet una aposta per donar més suport a les agrupacions i ha apuntat la importància de la interlocució entre els càrrecs, orgànics i institucionals, i la militància.